Caverion teki vahvan tuloksen epävarmasta toimintaympäristöstä huolimatta

Kertaeristä oikaistu liiketulos oli heinä-syyskuussa 29,7 miljoonaa euroa.

Kuva: Shutterstock

Konsernin liikevaihto kasvoi edelleen kolmannella vuosineljänneksellä edellisvuodesta ja oli 578,0 miljoonaa euroa, Caverionin tiedotteessa kerrotaan.

Digitalisaation ja kestävän kehityksen megatrendit ovat monella tavoin suotuisia Caverionille, ja niiden uskotaan lisäävän Caverionin tarjoomien kysyntää jatkossa. Energiatehokkuutta koskevat kasvavat vaatimukset ja lisääntyvät digitalisoitumisen, automaation ja teknologian vaatimukset rakennetussa ympäristössä säilyvät vahvoina kaupungistumisen megatrendin ohella, tiedotteessa kerrotaan.

– Vuoden 2023 kolmannella vuosineljänneksellä jatkoimme vahvan kannattavuuden ja liikevaihdon kasvun tiellä. Liiketoimintamme on pärjännyt hyvin toimintaympäristön haasteista huolimatta. Markkinakysyntää vauhdittavat globaalit trendit, kuten energiatehokkuus ja rakennetun ympäristön vihreä siirtymä, tukevat kasvuamme edelleen. Olen tyytyväinen, että rakennusmarkkinan haasteet ja korkoympäristö eivät tähän mennessä ole vaikuttaneet suoriutumiseemme yleisesti. Vaikka toistaiseksi markkinatilanteen negatiiviset vaikutukset ovatkin olleet vähäisiä, markkinatilanne on edelleen haastava, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Jacob Götzschen tiedotteessa.

Sekä EU:n ajamat säännökset että kansallinen lainsäädäntö, jotka asettavat korkeampia tavoitteita ja toimenpiteitä energiatehokkuuteen ja hiilineutraaliuuteen liittyen, tukevat lisääntyvää tietoisuutta kestävästä kehityksestä, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Katso kaikki