Caverion on ostanut Huurre Group Oy:n kylmäteknisten ratkaisujen liiketoiminnan

Caverion on saattanut päätökseen Huurre Group Oy:n kylmäteknisten ratkaisujen liiketoiminnan hankinnan yhtiön saatua vaaditun hyväksynnän Ruotsin kilpailuviranomaiselta 13.11.2019. 

Ostettu liiketoiminta on energiatehokkaiden CO2-pohjaisten kylmäteknisten järjestelmien ja niihin liittyvien automaatioratkaisujen toimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Ostettavan liiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2018 yhteensä 48 miljoonaa euroa, josta 30 miljoonaa euroa syntyi Ruotsissa ja loput Suomessa.

Huurteen kylmäteknisten ratkaisujen palveluksessa työskentelee Ruotsissa 138 ja Suomessa 134 henkilöä. 

Yrityskauppa tukee Caverionin kasvua palveluliiketoiminnassa ja vahvistaa yrityksen jäähdytysliiketoiminnan tarjoomaa entisestään viime vuonna toteutuneen Jetitekin yritysoston jälkeen. Yritysoston toteutumisen jälkeen Caverionin yhteenlaskettu liikevaihto jäähdytyksessä kylmätekniikka mukaan lukien on noin 130 miljoonaa euroa. 

”Arvostamme korkealle Huurteen kylmäteknisten ratkaisujen henkilöstön osaamista, joka tuo meille kokonaan uusia mahdollisuuksia rakennetun ympäristön energiatehokkaitten ja ympäristöystävällisten ratkaisujen suunnittelemisessa, toteuttamisessa sekä palveluissa”, sanoo Caverionin varatoimitusjohtaja ja Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja Thomas Hietto.

Jätä kommentti

*

*