Caverion ostaa DI-Teknik A/S:n – ”Tämä yritysosto tuo täysin uutta teollisen automaation osaamista ja kyvykkyyttä Caverionille Tanskassa”

DI-Teknik on yksi Tanskan suurimmista teollisuuden automaatioyhtiöistä, jolla on noin 185 työntekijää ja yli 25 vuoden kokemus automaatiosta ja teollisuuden sähköistyksistä.

Caverion on ostanut 80 prosenttia DI-Teknik A/S:n osakkeista. DI-Teknik on yksi Tanskan suurimmista teollisuuden automaatioyhtiöistä, jolla on noin 185 työntekijää ja yli 25 vuoden kokemus automaatiosta ja teollisuuden sähköistyksistä, kertoo Caverion tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

DI-Teknik toimii täyden palvelun tarjoajana (suunnittelu, mitoitus, ohjelmointi, asennus ja ylläpito) teollisessa automaatiossa, IT-ratkaisuissa ja sähköistyksessä. Yhtiön liikevaihto oli tilikaudella 2020/21 27,8 miljoonaa euroa, josta suurin osa koostui automaatiosta.

DI-Teknik on holding-yhtiö Teknik-Invest ApS:n kokonaan omistama. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

– Koska olemme toimineet pääasiassa suur-Kööpenhaminan alueella, Caverionin koko, maanlaajuinen toiminta ja osaaminen tarjoavat huomattavia hyötyjä liiketoiminnan edelleen kehittämiseksi. Uskomme, että voimme laajentaa teollisen automaation tarjontaamme ja siihen liittyviä palveluita entistä laajemmalle markkina-alueelle Tanskassa ja kansainvälisesti kaikissa Caverionin toimintamaissa, toteaa myyjiä edustava Rasmus Thygesen, DI-Teknikin toimitusjohtaja tiedotteessa.

– Tämä yritysosto tuo täysin uutta teollisen automaation osaamista ja kyvykkyyttä Caverionille Tanskassa. Transaktio avaa meille pääsyn Tanskan markkinoiden suurille kasvusegmenteille, kuten lääke- ja biotiede, elintarviketeollisuus, hyödyketeollisuus, kuten jätevesi ja energia, ja yleisesti prosessiteollisuus. Yritysosto myös vahvistaa kykyämme tarjota älykkäitä, digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja teollisuuden segmentissä laajemminkin Tanskan ulkopuolella,, sanoo Caverion Tanskan johtaja Carsten Sørensen tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki