Caverion mylläsi johtoryhmäänsä ja organisaatiorakennettaan

Konsernin Ruotsin divisioonaan ja Projektit-liiketoimintayksikköön nimitettiin uudet johtajat.

Konsernin Ruotsin divisioonaan ja Projektit-liiketoimintayksikköön nimitettiin uudet johtajat.

Caverion-konsernin Market Operations -toiminnon nykyinen vetäjä Juha Mennander on nimitetty Caverionin Ruotsin divisioonajohtajaksi 1.6.2018 alkaen. Hän toimii myös konsernin Market Operations -toiminnon vetäjänä toistaiseksi.

Caverion Ruotsin nykyinen divisioonajohtaja Klas Tocklin vastaa jatkossa Palveluiden johtamisesta (MSO) ja avainasiakkuuksista Ruotsissa (Head of Managed Services (MSO) and Key Accounts) ja raportoi tehtävässään Juha Mennanderille.

“Klas on tehnyt Ruotsissa hienoa työtä strategiamme Kuntoon-vaiheen johtamisessa. Nyt kun tulosparannuksen ensimmäiset merkit ovat nähtävillä, ryhdymme vähitellen valmistautumaan strategiamme Kasvuun-vaiheeseen. Ruotsissa kasvu perustuu pitkälti Palveluiden johtamiseen (MSO) ja avainasiakkuuksiin”, yhtiön toimitusjohtaja Ari Lehtoranta kommentoi.

Uusi johtaja Projektit-liiketoimintayksikköön

Michael Kaiser, DI, s. 1962, on nimitetty Caverionin Projektit-liiketoimintayksikön johtajaksi 1.6.2018 alkaen. Kaiser siirtyy tehtävään Thyssenkrupp Industrial Solutionsilta, jossa hän toimi Executive Vice President -tehtävässä vastaten Yhdysvalloista ja Pohjois-Amerikasta. Kaiser on opiskellut sähkötekniikkaa Wuppertalin yliopistossa ja South Westphalia University of Applied Sciences -yliopistossa Saksassa. Michael Kaiser raportoi toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle ja kuuluu konsernin johtoryhmään.

Projektit-liiketoimintayksikön nykyinen johtaja Jarno Hacklin jatkaa VP, Project Management and Execution Development -tehtävässä globaalissa Projektit-liiketoimintayksikössä ja raportoi Michael Kaiserille.

“Jarno on tehnyt hyvää työtä projektiliiketoimintamme stabilisoimiseksi ja tiimi on nyt yhä vahvempi projektiliiketoimintamme suorituksen edelleen parantamiseksi”, Lehtoranta sanoo.

Uudelleenjärjestelyjä Itä-Euroopan toiminnoissa

Johtamisrakenteen selkiyttämiseksi ja yksinkertaistamiseksi Caverion on päättänyt järjestellä Itä-Euroopan toimintojaan uudelleen. Itä-Euroopan divisioonan nykyinen johtaja Niclas Sacklén vastaa jatkossa Caverionin Venäjän ja Puolan toiminnasta ja raportoi konsernin toimitusjohtajalle erillisenä toimeksiantona. Niclas Sacklén poistuu konsernin johtoryhmästä 1.7.2018 alkaen.

Caverionin Baltian toiminnot integroidaan osaksi Suomen divisioonaa ja ne raportoivat Suomen divisioonajohtaja Ville Tammiselle. Jatkossa Suomen divisioonan nimeksi tulee Suomi ja Baltia. Venäjän, Puolan ja Baltian taloudellinen raportointi jatkuu Itä-Euroopan alla vuoden 2018 loppuun asti.

 

Juha Mennander
Michael Kaiser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää

Katso kaikki