Caverion ja norjalainen lentokenttäoperaattori Avinor isoon sopimukseen

Caverion ja Norjan lentokenttäoperaattori Avinor ovat tehneet puitesopimuksen kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien asennuksesta ja huollosta kaikilla Avinorin kentillä Norjassa. Sopimus on jatkoa vuonna 2010 alkaneelle yhteistyölle, ja sen arvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Avinor on Norjan valtion kokonaan omistama yhtiö, joka toimii Norjan liikenne- ja viestintäministeriön alaisuudessa. Avinor vastaa 44 lentokentästä ympäri Norjaa.

– Matkustajien turvallisuus on Avinorille ykkösprioriteetti. Caverionin lyhyet vasteajat, maanlaajuinen palveluverkosto sekä turvallisuusasiantuntijoiden määrä vaikuttivat valintaamme ratkaisevasti”, sanoo Avinorin osastopäällikkö Kirsti Grottheim.

Puitesopimus kattaa Avinorin 44 lentokenttää ympäri Norjaa sekä valvonta- ja teknisen keskuksen. Toteutettavat palvelut ja projektit koordinoidaan Caverionilla keskitetysti, ja niiden toteutuksesta vastaavat lähimmät asiantuntijat. Caverionilla on Norjassa 50 toimipistettä.

– 10 vuotta sitten alkanut yhteistyömme lentokenttäturvallisuudessa jatkuu. Osaavat turvallisuusasiantuntijamme Norjassa voivat ottaa sopimuksen jatkumisen kunnianosoituksena ammattitaidolleen, sanoo johtaja Knut Gaaserud Caverion Norjasta.

Jätä kommentti

*

*