Buildnet osaksi A-Insinöörit-konsernia

Rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo A-Insinöörit vahvistaa palveluketjuaan taloyhtiöille ostamalla linjasaneerausten suunnitteluun keskittyneen Insinööritoimisto Buildnet Oy:n osakekannan.

Putkiremonttien suunnitteluun ja projektijohtamiseen erikoistunut Buildnet on liittynyt osaksi A-Insinöörit-konsernia yrityskaupalla. Yhdistymisen myötä A-Insinöörit tarjoaa kokonaisvaltaisia saneerausprojekteja pääkaupunkiseudun taloyhtiöille hankesuunnittelusta toteutukseen.

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006 toiminut Buildnet toteuttaa taloyhtiöille mm. moderniin sukitusmenetelmään perustuvia nykyaikaisia putkiremontteja. Buildnet tuo uuden lisän A-Insinöörien korjausrakentamisen suunnittelu-, tutkimus- ja hankejohtamisen palveluihin.

– Tavoitteenamme on kasvaa pääkaupunkiseudulla monipuolisena uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelukumppanina. Buildnetin laadukas ja eteenpäin katsova ote soveltuu hyvin tapaamme toimia. Palveluketjun leveneminen tukee lisämyyntiä ja asiakaspohjan laajentamista taloyhtiösegmentissä, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Buildnet jatkaa liiketoimintaansa nykyisellä nimellään nykyisen henkilöstön ja toimitusjohtajan voimin.

– Osana A-Insinöörejä saamme projekteihimme täydentävää erityisosaamista ja vankan, vakiintuneen selkänojan kehityspolkumme jatkamiseen. A-Insinöörien ihmisiä arvostava työyhteisö tarjoaa myös kehittymismahdollisuuksia osaajaporukallemme, toimitusjohtaja Jukka Pakarinen Buildnetista sanoo.

Yrityskauppa solmittiin vuodenvaihteessa. Insinööritoimisto Buildnetin henkilöstömäärä on 9 ja liikevaihto oli noin miljoona euroa vuonna 2020. Toiminnan yhdistäminen tiiviimmin osaksi A-Insinöörejä tapahtuu ensi vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää

Katso kaikki