Bravidalle Sairaala Novan sprinkleriasennukset

Bravida toteuttaa Keski-Suomen Sairaala Novan sprinkleriasennukset

Bravida toteuttaa Keski-Suomen Sairaala Novan sprinkleriasennukset.

Bravida on alle kirjoittanut merkittävän projektisopimuksen SRV:n kanssa sprinklerijärjestelmän toteuttamisesta Keski-Suomen uuteen Sairaala Novaan.Talotekniikkaan erikoistunut Bravida vastaa sairaalan sprinklerijärjestelmän toteutuksesta.

Keski-Suomen keskussairaalan alueelle Kukkumäkeen valmistuu täysin uusi sairaala. Sairaalahankkeen laajuus on 100 000 bruttoneliömetriä.

”Olemme toimittaneet sprinklerijärjestelmiä niin teollisuuskohteisiin, kauppakeskuksiin, voimalaitoksiin kuin sairaaloihinkin, joten tämän kaltaiset suuret ja vaativat projektit sopivat meille erinomaisesti. On hienoa, että asiakas luottaa osaamiseemme”, sanoo Bravida Finland Oy:n aluejohtaja Timo Savimäki.

Sairaala on rakennuskohteena erittäin vaativa ja erityispiirteenä hankkeessa ovat korkeat puhtaus- ja turvallisuusvaatimukset.

”Hankkeen koko ja aikataulu huomioon ottaen on Bravida kilpailukykyinen kansainvälinen kumppani. Bravidan osaaminen ja referenssit olivat tärkeitä tekijöitä urakoitsijan valinnassa”,  SRV Rakennus Oy:n Tate-projektipäällikkö Pasi Kilpeläinen sanoo.

”Hankkeen onnistumisen kannalta aikataulussa pysyminen ja joustava yhteistyö kaikkien hankkeessa työskentelevien urakoitsijoiden kesken ovat ensiarvoisen tärkeitä.”

Sairaalan rakennustyöt ovat käynnistyneet syyskuussa 2016, ja sen on määrä valmistua vuonna 2020. Uuteen sairaalaan tulee 269 vastaanottohuonetta, 368 sairaansijaa, 75 päiväsairaalapaikkaa, 24 leikkaussalia ja 10 synnytyssalia.

Lue lisää

Katso kaikki