Bravida vahvistaa automaatio-osaamistaan

Bravida ostaa osan Assemblin Oy:n automaatioliiketoiminnasta ja vahvistaa näin palvelutarjontaansa.

Bravida ostaa osan Assemblin Oy:n automaatioliiketoiminnasta ja vahvistaa näin palvelutarjontaansa.

Bravida Finland Oy ostaa Assemblinin Helsingin rakennusautomaation projektiyksikön ja projekteihin liittyvän takuuajan huoltoon tarvittavat resurssit sekä Hyvinkään ja Tampereen rakennusautomaation projekti-, huolto- ja kunnossapitopitoyksiköt. Ostettavissa yksikössä työskentelee noin 65 työntekijää ja niiden liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa.

– Bravidan tavoitteena on vahvistaa automaatio-osaamista koko konsernissa. Olemme erittäin iloisia saadessamme joukkoomme rautaisia automaation ammattilaisia. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin myös automaatiopalveluissa, sanoo Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen,

Liiketoimintakauppa astuu voimaan 30.9.2021. Tämä on Bravidan yhdeksäs yritys-/liiketoimintaosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin.

Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin, Adison Oy:n, Ab Hangö Elektriska – Hangon Sähkö Oy:n, Jyväskylän LVI-Palvelu Oy:n ja Savon Aurinkoenergia Oy:n, SKM Service Oy:n yritysostoilla.

Lue lisää

Katso kaikki