Bravida toteuttaa koko talotekniikan Härmälänrannan Pilottiin

Bravida ja Skanska ovat tehneet sopimuksen talotekniikan kokonaistoimituksesta Tampereen Härmälänrannan Pilottiin, sen sisäpihalla olevaan korttelitaloon ja alla olevaan Myrsky pysäköintihalliin.

Bravida ja Skanska ovat tehneet sopimuksen talotekniikan kokonaistoimituksesta Tampereen Härmälänrannan Pilottiin, sen sisäpihalla olevaan korttelitaloon ja alla olevaan Myrsky -pysäköintihalliin.

Bravida toteuttaa Härmälänrannan Pilottiin, sen korttelitaloon sekä pysäköintihalliin kaikki talotekniset järjestelmät: lämmitys, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto, sähköistys ja automaatio.

”Urakoimalla koko talotekniikan pystymme paremmin vastaamaan siitä, että asennustyöt suoritetaan laadukkaasti ja järjestelmällisesti aikataulussa. Lisäksi tilaajan tarvitsee olla yhteydessä vain yhteen projektipäällikköömme”, sanoo aluejohtaja Jari Lahti Bravida Pirkanmaalta.

Bravida toteuttaa parhaillaan Tampereella myös Skanskan Luminary-tornitalohankkeeseen LV-töitä ja yhteistyö jatkuu nyt koko talotekniikan toimituksella.

”Talotekniikka vaikuttaa merkittävästi asukkaiden viihtyvyyteen, joten tekniikan tulee toimia luotettavasti. Uskon, että yhden toimijan kanssa eri talotekniset järjestelmät saadaan yhteen sovitettua paremmin ja rakentamisvaiheen yhteistyö on saumattomampaa”, sanoo työpäällikkö Perttu Pitkälä, Skanska Talonrakennus Oy:stä.

Tampereen Härmälänrantaan rakennettavan 5-8 kerroksisen Pilotin ja pysäköintihalli Myrskyn rakennustyöt ovat jo käynnistyneet ja niiden on määrä valmistua kesällä 2018. Pilottiin valmistuu 80 asuntoa ja korttelin sisäpuolelle rajautuu yhteispiha, jossa sijaitsee korttelitalo.

Lue lisää

Katso kaikki