Bravida avasi GreenHubin

Bravida aloittaa fossiilittomat palvelutoimitukset kahdeksassa pohjoismaisessa suurkaupungissa.

Bravida aloittaa fossiilittomat palvelutoimitukset kahdeksassa pohjoismaisessa suurkaupungissa.

Bravidan GreenHub-konsepti otetaan tänään 1.9. 2021 käyttöön kahdeksassa pohjoismaisessa suurkaupungissa, joissa huoltopalveluita toimitetaan asiakkaille jatkossa sähköpyörillä, sähkömopoilla ja kävellen. Toimitukset nopeuttavat palvelua ja ovat täysin fossiilittomia. Bravida julkisti uuden GreenHub-hankkeensa, kesäkuussa,

GreenHubin keskeinen sijainti kaupungeissa mahdollistaa service-palvelun tuottamisen autojen sijaan esimerkiksi polkupyörällä, sähköpotkulaudalla tai kävellen. GreenHub vähentää päästöjä ja tehostaa samalla palvelua, kun aikaa ei kulu ruuhkissa istumiseen ja pysäköintipaikan etsimiseen.

– Olen todella iloinen, että GreenHub-konsepti on nyt käynnistynyt ja voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme tehokkaita fossiilittomia service-palveluita kaikkialla Pohjoismaissa. Tämä on suuri askel oikeaan suuntaan matkallamme entistä kestävämmäksi yritykseksi, sanoo Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen.

Bravidan toiminnan keskiössä on huoltaa ja energiaoptimoida kiinteistöjä kestävillä kokonaisratkaisuilla, jotka vaikuttavat sekä ympäristöön, yhteiskuntaan että ilmastoon. Kestävän tulevaisuuden kannalta myös palveluiden tuottamiseen käytettävien kulkuvälineiden valinnalla on merkittävä rooli.

Bravidan tavoitteena on edistää kaikin mahdollisin tavoin YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista vuoteen 2030 mennessä. GreenHub-toimipisteitä löytyy 1. syyskuuta alkaen Tukholmasta, Göteborgista, Kööpenhaminasta, Århusista, Oslosta, Oslon Lysakerista, Bergenistä, Trondheimista, Kristiansandista ja Helsingistä.

Lue lisää

Katso kaikki