Turun keskustaan 37 uutta omistusasuntoa

Bonava rakennuttaa Turun keskustaan 37 uutta citykotia viiteen kerrokseen.

Bonava rakennuttaa Turun keskustaan 37 uutta citykotia viiteen kerrokseen.

Asunto Oy Turun Brahentullin uudet asunnot ovat myynnissä ja kohteen rakentaminen on alkanut. Brahentulli viimeistelee Brahenkadun, Läntisen Pitkäkadun ja Ratapihankadun rajaaman korttelin. Asunnot valmistuvat marraskuussa 2018.

”Brahentullin asunnot ovat kompakteista yksiöistä neliöön ja ylimmissä kerroksissa on osassa uniikkeja terassiasuntoja. Asunnot kruunaa asukkaiden yhteinen, suojaisa ja vehreä korttelipiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä tyylikkäine laatoituksineen, valaistuksineen ja istutuksineen. Ääntä eristävän julkisivurakenteen ja ikkunoiden ansiosta myöskään liikenteen äänet eivät kantaudu sisälle”, kertoo Bonava Suomi Oy:n aluejohtaja Hannele Suovo.

Brahentullin naapurista löytyy Bonavan toinen uudisasuntokohde, Turun Brahenportti, joka sekin sijaitsee kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus Logomon sekä suositun Puolalanpuiston ja Turun taidemuseon lähellä. Aurajoki tekee Turun keskustasta omaleimaisen kotipaikan tuoden kaupunkikuvaan merellistä tunnelmaa laivoineen, miljöineen ja kävelyreitteineen.

Lue lisää

Katso kaikki