Bonava rakentaa Tampereen Kalevaan 70 asuntoa

Bonava on aloittanut Tampereella 70 kodin asuinkerrostalon rakentamisen.

Bonava on aloittanut Tampereella 70 kodin asuinkerrostalon rakentamisen.

Kalevan sydämeen nousevan uudiskohteen erityisyyksiä ovat muun muassa taloyhtiön yhteinen etätyötila sekä elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavat Duo-kodit, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi. Uudet kodit ovat muuttovalmiita talvella 2022–23.

Asunto Oy Tampereen Rosmariinin huoneistovalikoima on monipuolinen 26,5-neliöisistä yksiöistä 102-neliöiseen perheasuntoon. Kaupungin vuokratontille asettuvan uudiskohteen pohjaratkaisuissa korostuvat valoisuus, kalustettavuus sekä fiksut säilytysratkaisut.

Osa kodeista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarvittaessa jakaa sen taas myöhemmin kahdeksi pienemmäksi. Monissa asunnoissa oleskelutilat jatkuvat tilaville, lasitetuille parvekkeille, osassa yksiöistä nautitaan ranskalaisen parvekkeen tunnelmasta.

Piha-alue on suunniteltu turvalliseksi ja toiminnoiltaan monipuoliseksi. Suojaisalle korttelipihalle toteutetaan leikkipaikkoja, kuntoilumahdollisuuksia ja viljelylaatikoita. Turvalliset ulkoiluvälinevarastot ja pyöränhuoltomahdollisuudet osaltaan kannustavat hyötyliikuntaan. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen, jossa on huomioitu myös sähköauton käyttäjät.

Lue lisää

Katso kaikki