AVAIN Yhtiöt laajentaa Tampereelle

Tampereen Vuoreksen keskustaan rakennetaan alueen suurin kohde, Asunto Oy Tampereen Asuntamaarinne ja Asunto Oy Tampereen Asuntanmaatorni.

”Nämä nyt Tampereen Vuoreksen kaupunginosaan rakennettavat asumisoikeustalot ovat AVAIN Asumisoikeus Oy:lle ensimmäiset kohteet Tampereella ja yhtiö on halukas rakentamaan lisääkin asumisoikeusasuntoja Tampereelle, kun vain sopivia tontteja löytyy”, toteaa AVAIN Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtaja Maarit Toveri kohteiden markkinoinnin käynnistyessä. AVAIN yhtiöiden tavoitteena on rakentaa Tampereelle noin 50 asumisoikeus- ja vuokra-asuntoa vuosittain.

Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus ja uusimmat tekniset ratkaisut. Lisäksi alueella sijaitsevassa Vuores-talossa sijaitsevat Tampereen nykyaikaisin koulu, päiväkoti ja esiopetus sekä neuvola, hammashoito ja liikuntahalli. Alueelta löytyy myös monipuolisesti muita palveluja kuten seurakuntakoti, päivittäistavarakauppa ja kampaamo.

Kohteisiin rakennetaan yhteensä 95 uutta kerrostalo- ja paritaloasuntoa. Huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä neliöihin 1H+KK+ALK 31 m² – 4 H+K+S 84,5 m². Kohteen Urakoitsijana toimii Lemminkäinen Talo Oyj ja sen arvioitu valmistumisajankohta on joulukuu 2015.

Lue lisää

Katso kaikki