Asuinkerrostalohankkeita Suomessa

YIT käynnisti useita asuinkerrostalokohteita loka-joulukuun 2018 aikana Suomessa.

Käynnistyneistä hankkeista suurimmat ovat Tampereen Kanavamestari, Helsingin Tanhua ja Vantaan Hortensia, joiden arvo on yhteensä lähes 60 miljoonaa euroa.

As Oy Tampereen Kanavamestari (kuvassa) sijaitsee Tampereen keskustan ja Näsijärven toisiinsa yhdistävän Ranta-Tampellan uudella asuinalueella. Kohteen arvo on noin 25 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 80 asuntoa keväällä 2020.

As Oy Helsingin Tanhua sijaitsee Laajasalon uudistuvassa keskustassa. Kohteen arvo on noin 19 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu noin 60 asuntoa kesällä 2020.

As Oy Vantaan Hortensia sijaitsee Leinelän taidekaupunginosassa, Ilolan ja Asolan pientaloalueiden naapurissa. Kohteen arvo on yli 15 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu noin 70 asuntoa keväällä 2020.

Lisäksi YIT on allekirjoittanut sopimukset Prahassa, Tšekissä sijaitsevan Ranta Barrandov I -hankkeen ja Riiassa, Latviassa sijaitsevan Green City I -hankkeen myymisestä YCE Housing I -rahastolle. Green City I:een valmistuu yhteensä 100 asuntoa vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä ja Ranta Barrandov I:een noin 140 asuntoa loppuvuodesta 2020.

 

 

Jätä kommentti

*

*