Assemblinin Suomen johdossa muutoksia

Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana.

Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana. Hänen tehtäviään hoitaa toistaiseksi Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

Talotekniikka-lehti

Vuonna 2017 talousjohtajana aloittanut Magnus Eriksson nimitettiin Assemblin Oy:n toimitusjohtajaksi vuonna 2018. Neljän vuoden jälkeen Eriksson on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Assemblinilta.

Mats Johansson, Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja hoitaa toistaiseksi Vt toimitusjohtajan tehtäviä.

– Magnus on vahva ja pidetty johtaja, joka onnistui kääntämään Assemblin Oy:n positiiviseksi yksiköksi. Toivotan hänelle lämpimästi onnea tulevalla matkallaan, sanoo Mats Johansson Assemblinin tiedotteessa.

– Koen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut johtaa ja kehittää Assemblin Oy:tä mahtavien kollegojen kanssa. Nyt neljän intensiivisen vuoden jälkeen, minun on aika katsoa muita haasteita. Olen todella ylpeä siitä tasosta, joka organisaatiollamme on tänään, sanoo tiedotteessa Magnus Eriksson, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja.

Lue lisää

Katso kaikki