Assemblin osti Trentec Teamin

Assemblin Oy on ostanut Trentec Team Oy:n koko osakekannan.

”Assemblinin rakennusautomaatioyksiköllä on Trentec Team Oy:n kanssa takana pitkä yhteistyö henkilötasolla jo vuodesta 1992. Yrityskaupan myötä Assemblin pystyy tarjoamaan entistä laajemmin ja vahvemmin palveluitaan Turun, Porin ja Tampereen alueilla”, kertoo Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

Trentec Team Oy toimii kolmessa toimipisteessä Tampereella, Turussa ja Porissa. Yhtiö työllistää 13 henkilöä, ja liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa.

”Kaupan myötä pystymme vastaamaan paremmin ajan alalle tuomiin haasteisiin ja olemaan yhdessä rakennusautomaatioalan vahvin toimija”, kertoo Trentec Team Oy:n toimitusjohtaja Reima Nurmi

Trentec Team Oy:n yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään. Assemblinin nykyinen Tampereen toimipiste siirtyy Trentec Teamin toimitiloihin. Trentec Team Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään Assemblin Oy:n tytäryhtiönä ja myös nykyinen toimitusjohtaja Reima Nurmi jatkaa tehtävässään.

Lue lisää

Katso kaikki