Assemblin myy Silotek-liiketoiminnan

Assemblinin pitkäaikaiset työntekijät Aku Harnio ja Timo Hellman ostavat Assemblinilta Silotek-talotekniikkaelementti -yksikön liiketoiminnan.

Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, jossa Silotek-talotekniikkaelementtitehdas ja koko sen toiminta myydään yksikön nykyiselle johdolle Harniolle ja Hellmanille. Yritys jatkaa toimintaansa 30.11.2017 alkaen Silotek Oy:nä.

Harnio ja Hellman ovat työskennelleet Silotekin parissa jo vuosia. Uudet omistajat lähtevät innolla kehittämään Silotekia:

Hellman kertoo, että tällaisesta mahdollisuudesta oli ollut aiemminkin puhetta, mutta kaupassa aloitteellinen oli Assemblin. Liiketoimintaa jatkaa tätä varten perustettu uusi yritys..

”Olen vuosia jo miettinyt yrittäjyyttä ja nyt kun mahdollisuus tuli, päätimme Timon kanssa tarttua haasteeseen. Silotekilla on loistava tulevaisuus ja lähdemme kehittämään ja kasvattamaan Silotekin liiketoimintaa innolla,” toteaa Harnio, Silotek Oy:n uusi toimitusjohtaja.

Assemblin ja Silotek jatkavat yhteistyötään myös tulevaisuudessa, mutta Hellman näkee uuden yrityksen vahvuutena nimenomaan irtautumisen emoyhtiöstä.

”Kun olemme olleet osa Assemblin-konsernia, on ollut vaikea tehdä kauppaa sen kilpailijoiden kanssa. Nyt haluamme kokeilla, miten toiminta sujuu itsenäisenä yrityksenä kasvavilla markkinoilla.”

Jätä kommentti

*

*