Assemblin Metropolian kumppaniksi

Assemblin Oy ja Metropolia tiivistävät yhteistyötään työelämäyhteistyösopimuksen myötä.

Yhteistyön päämääränä on edistää molempien osapuolten asiantuntemusta, tarjota erilaisia harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia kuten projektitoimeksiantoja, asiantuntijaluentoja ja yritysvierailuja sekä tukea Assemblinin toiminnan kehittämistä opinnäytetöiden, innovaatioprojektien ja hankeyhteistyön keinoin.

”Assemblin on sitoutunut strategiassaan palkkaamaan nuoria tekijöitä niin että tulevaisuuden tekijät pääsevät heti kiinni työelämään innostavassa ja ohjatussa työympäristössä”, kertoo Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

”Talotekniikka-ala on muuttumassa, ja haluamme tarjota opiskelijoille tietotaitoja sekä tietysti itse pysyä ajan tasalla alamme viimeisimmästä tuulista innovatiivisten opiskelijoiden avulla.”

”Yhteistyö Assemblinin kanssa avaa LVI- ja sähköisen talotekniikan sekä automaatiotekniikan opiskelijoille harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja”, kommentoi Metropolian Kiinteistö- ja rakennusalan osaamisaluepäällikkö Jorma Säteri.

”Sekä tuo rakennusautomaatioon ja kiinteistöjen energianhallintaan liittyvää osaamista opetukseen ja Tieto-ohjatun rakentamisen innovaatiokeskittymään.”

 

Kuvassa Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson yhdessä Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolan kanssa.

Jätä kommentti

*

*