Assemblin Itiksen talotekniikkakumppaniksi

Kauppakeskus Itis ja Assemblin ovat tehneet pitkään yhteistyötä rakennusautomaatiojärjestelmien parissa. Nyt yhteistyö jatkuu ja laajenee.

Kauppakeskus Itis ja Assemblin ovat tehneet pitkään yhteistyötä rakennusautomaatiojärjestelmien parissa. Nyt yhteistyö jatkuu ja laajenee, sillä Assemblin on valittu kohteen taloteknisten huoltojen palvelukumppaniksi.

Vuonna 1984 avattu kauppakeskus Itis sijaitsee Itä-Helsingissä Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita.

Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat Morgan Stanley Real Estate Investing ja CC Real.

Assemblinin ja Itiksen väliseen palvelusopimukseen sisältyvät kiinteistön talotekniset huollot: IV-, jäähdytys-, turvavalo-, savunpoisto-, sprinkleri- ja sähköhuollot. Yli 200 000 neliömetrin kokoisessa kiinteistössä teknisillä huolloilla on suuri merkitys tekniikan toimivuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja viihtyvyyteen.

”Kiinteistön käyttöikää pidennetään huoltamalla säännöllisesti kohteen teknisiä järjestelmiä samalla parantaen energiatehokkuutta”, kertoo Assemblinin Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Antti Rovamaa.

Assemblinin Itiksen palveluorganisaatioon kuuluu kymmenen henkilöä, joista sähköasentaja työskentelee ainoastaan Itiksen huoltotoimien parissa.

Lue lisää

Katso kaikki