Asiakasportaali kiinteistönomistajille

Kiwa Connect -portaali tuo laitteistojen tarkastustiedot Kiwa Inspectan asiakkaiden saataville.

Kiwa Connect -palvelusta asiakkaat näkevät tarkastettavien laitteistojen tilan ja pystyvät tutkimaan, mitkä laitteet on tarkastettava seuraavana vuonna.

Kiwa Connect -portaali tuo laitteistojen tarkastustiedot Kiwa Inspectan asiakkaiden saataville. Palvelu kokoaa esimerkiksi asiakkaan hallinnoitavien kiinteistöjen laitteistorekisterit ja tarkastusdokumentit yhteen ja toimii tarkastusten tilauskanavana. Tietokanta sisältää myös valmiit rajapinnat tiedon vaihtamiseen asiakkaan järjestelmien välillä.

Palvelu kehitettiin yhdessä asiakkaiden kanssa laitteistorekisterien ja dokumenttien sujuvaan hallintaan. Selainpohjainen kattaa hissien, paloturvallisuuden, sähkölaitteiden, mittauslaitteiden, painelaitteiden, nosturien ja nostolaitteiden tarkastukset ja asiakkaan tilaamat kuntotutkimuspalvelut. Kiwa Connect toimii myös kommunikaatiokanavana asiakkaiden ja Kiwa Inspectan välillä. Lisäksi digitaalinen laitteistorekisteri auttaa budjetoimaan tarkastukset vuositasolla.

Palvelu on suunnattu kiinteistöjen ja laitteistojen omistajille ja haltijoille, kiinteistöyrityksille, huoltoliikkeille ja isännöitsijöille. Portaalin avaaminen edellyttää vuosisopimusta Kiwa Inspectan kanssa. Palvelun käyttöönotosta veloitetaan perustamiskustannus, vuosihinnoittelu riippuu palvelun käyttäjien määristä.

Lue lisää

Katso kaikki