Aro Systemsin toimitusjohtaja vaihtuu

Muutoksia Aro Systems Oy:n johdossa, toimitusjohtaja vaihtuu.

Aro Systemsille asetettujen kasvutavoitteiden saavuttamiseksi ja strategian jalkauttamisen tehostamiseksi yhtiön hallitus on päättänyt tehdä muutoksia Aro Systemsin johdossa. Toimitusjohtaja Petri Myllyniemi luopui tehtävistään 7.2.2018 ja jättää yrityksen.

”Haluan kiittää Petri Myllyniemeä hänen yhtiön hyväksi tekemästään työstä ja toivottaa hänelle menestystä uusien haasteiden parissa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja, yrittäjäneuvos Paavo Aro.

Aro Systems Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi EMBA Mika Huovisen (41), joka on toiminut Aro Systemsin talous- ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Nimitys astuu voimaan välittömästi.

”Mika Huovisen tärkeimpiä tehtäviä tulee olemaan strategiamme mukaisten liiketoimintamahdollisuuksien tehokas hyödyntäminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen”, Paavo Aro sanoo.

Aro Systems on talotekniikka-alan perheyhtiö yli 60 vuoden kokemuksella. Yritys keskittyy toiminnassaan vaativiin sähkö-, LVI-alan ja kiinteistöhuollon kumppanuuksiin. Vuonna 2017 Aro Systems teki 43 miljoonan euron liikevaihdon ja työllisti 250 henkilöä.

 

Jätä kommentti

*

*