Are myy Venäjän liiketoiminnan paikalliselle johdolle

Are luopuu Venäjän Pietarin alueen liiketoiminnastaan ja keskittyy Suomen ja Ruotsin toimintojen kehittämiseen ja kasvuun.

Are luopuu Venäjän Pietarin alueen liiketoiminnastaan ja keskittyy Suomen ja Ruotsin toimintojen kehittämiseen ja kasvuun.

Are on allekirjoittanut sopimuksen OOO Aren osakekannan myynnistä paikalliselle johtajalle Ville Paasoselle. Luopuminen on linjassa Aren strategian kanssa yhtiön panostaessa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun Suomessa ja Ruotsissa.

Venäjän toimintojen uusi omistaja Ville Paasonen on kokenut talotekniikka-alan osaaja, joka on johtanut Arella Venäjän liiketoimintaa vuodesta 2015 lähtien.

– Vuosien mittaan olemme onnistuneet kehittämään Pietarin alueella liiketoimintaa ja meidät tunnetaan laadukkaista talotekniikkapalveluista. Perheyrityksenä meille oli tärkeää löytää uusi omistaja, joka haluaa jatkaa toiminnan kehittämistä ja sitoutuu pitämään huolta työntekijöistämme, asiakkaistamme ja toimittajistamme, Aren toimitusjohtaja Heikki Pesu kertoo.

Are on toiminut Pietarin alueella Venäjällä lähes 80 talotekniikka-alan ammattilaisen voimin ja sen vuoden 2019 liikevaihto oli noin 5 miljoonaa euroa. Viime vuosina Are on toteuttanut Venäjälle muun muassa Zenit-jalkapalloareenan sähköasennustöitä sekä vastannut monien kansainvälisten ja paikallisten yritysten kiinteistöpalveluista.

– Järjestely ei vaikuta asiakasyhteistyöhömme tai henkilöstöömme, vaan palvelemme asiakkaitamme kuten ennenkin. Olemme vahvoja muun muassa toimisto -ja liikekiinteistöjen huollossa ja kunnossapidossa sekä talotekniikka-asennuksissa. On hienoa jatkaa toimintaa ja kehittämistä itsenäisenä yrittäjänä, toteaa Paasonen

Yritysoston yhteydessä tehdyn sopimuksen mukaisesti OOO Are saa käyttää Aren logoa ja tavaramerkkiä vuoden 2021 loppuun asti.

Lue lisää

Katso kaikki