Are jatkaa Diakonissalaitoksen kiinteistöpalvelukumppanina

Näkymä Diakonissalaitoksen sisäpihalta. Kuva: Markku Niskanen

Are jatkaa Diakonissalaitoksen kiinteistöpalvelukumppanina kiinteistöjensä ylläpidossa ja huollossa. Uusi sopimuskausi astuu voimaan 1.8.2022 ja jatkuu sopimuskauden jälkeen toistaiseksi. Diakonissalaitoksella on yhteensä noin 130 kiinteistöä 13 paikkakunnalla, joiden ylläpito- ja huoltopalvelut sekä tekniset huollot kuuluvat Aren vastuulle, kertoo Are tiedotteessaan.

Diakonissalaitoksen kiinteistöjen ylläpito ja huolto toteutetaan Aren älykkään ylläpidon toimintamallilla, joka auttaa parantamaan kohteiden energiatehokkuutta. Osana toimintamallia on etävalvonta, jolla valvotaan kiinteistön toimintaa. Lisäksi uuteen sopimukseen sisältyy energiamanageri-palvelu, joka toimii kiinteistöiden energiatehokkuuden asiantuntijana.

– Diakonissalaitos on Aren pitkäaikainen asiakkuus, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2016. Vuosien varrella asiakkaan kiinteistöjen määrä on kasvanut ja olemme pystyneet muokkaamaan palveluita vastaamaan asiakkaan tarpeita. Erityisen innostavaa on päästä laajentamaan yhteistyötämme nyt käynnistyvällä energiamanageerauksella, mikä tukee niin Aren toimintaa kuin asiakkaan kokonaisenergiajohtamistakin, Aren yksikönjohtaja Timo Lilja sanoo tiedotteessa.

– Diakonissalaitoksen toiminta on viime vuosien aikana laajentunut ja olemme aloittaneet toimintaa uusilla paikkakunnilla. Valtakunnallisena toimijana Are pystyy tarjoamaan palvelut kaikilla paikkakunnilla, joten on helppo jatkaa yhteistyötä myös uusissa kohteissamme. Suurena lisäarvotekijänä on Aren energiamanageri, joka tukee Diakonissalaitoksen kestävän kehityksen tavoitteita ja pienentää kiinteistöjemme hiilijalanjälkeä, kertoo Diakonissalaitoksen ylläpitopäällikkö Samuli Wrangell tiedotteessa.

Aren energiamanageri hallinnoi Diakonissalaitoksen kiinteistöjen energian käyttöä, ja mahdollistaa pienemmän hiilijalanjäljen olosuhteista tinkimättä.

Lue lisää

Katso kaikki