Are ja NRG yhteistyöhön

Are Oy ja NRG Nordic Renovation Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen putkistojen saneeraustoiminnasta. Yritykset luovat yhteistyöllään vaihtoehtoja putkistoasennuksiin innovatiivisella, asiakkaiden tarpeita parhaiten vastaavalla tavalla.
NRG:n saneerausmenetelmät perustuvat uuden tehdasvalmisteisen putken asentamiseen vanhan putken sisään. Yleisin yrityksen tarjoama saneerausmenetelmä on Omega Liner -muotoputkisujutus, joka soveltuu niin piha- ja pohjaviemäreiden kuin pystysadevesiviemäreidenkin saneeraukseen.
”Arelle yhteistyö merkitsee mahdollisuutta palvella asiakkaitaan entistäkin monipuolisemmin. Voimme varmistaa sen, että oikeilla toimittajavalinnoilla asiakkaamme saavat aina uudet, kustannustehokkaat putket pinnoitettujen sijasta”, toteaa Arto Turkulainen, Are Oy:n Korjausrakentamisen palveluiden liiketoimintajohtaja.
Are on panostanut voimakkaasti korjausrakentamisen palvelutarjontaan. Nyt allekirjoitetun yhteistyösopimuksen lisäksi osaamista ja resursseja on lisätty yritysostoin vuoden 2007 aikana. Are ottaa kokonaisvastuun taloyhtiöiden korjausrakentamisen hankkeista suunnittelusta toteutukseen, hankintoihin ja projektinjohtamiseen asti. Ammattilaisista muodostuvat rakentamistiimit huolehtivat isännöitsijän puolesta myös asukastiedottamisesta ja tarvittaessa raportoinnista taloyhtiön hallitukselle.
Are Oy on käyttänyt NRG:n tuotteita jo aikaisemminkin omissa projekteissaan, ja nyt tehty sopimus laajentaa yhteistyötä entisestään.
Lisätietoja antavat: Arto Turkulainen, liiketoimintajohtaja, Are Oy, GSM 040 300 5730 ja
Juha Huusko, NRG Oy, GSM 040 7590 043.

Lue lisää

Katso kaikki