Are ja Antilooppi lisäävät yhteistyötään – Yritykset tähtäävät energiansäästöihin

Are ottaa vastuulleen Antiloopin 33 kiinteistön päivittäisen kiinteistönhoidon. Kuva: Are

Talotekniikkayritys Are ja kiinteistöomistaja Antilooppi kasvattavat yhteistyötään. Yhteistyöllä pyritään edistämään kiinteistökannan energiatehokkuus- ja energiansäästötoimia entisestään, kertoo Are tiedotteessaan.

Are ottaa vastuulleen Antiloopin 33 kiinteistön päivittäisen kiinteistönhoidon sisältäen kiinteistöjen taloteknisen ylläpidon ja huollot, sähköjärjestelmien käytönjohdon sekä ulkoalueiden hoidon. Lisäksi sopimukseen sisältyy Aren energianhallintapalvelu Energiamanageri.

Antilooppi on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöomistaja. Are ja Antilooppi ovat tehneet yhteistyötä kiinteistönhoidon parissa vuodesta 2017 lähtien.

Antilooppi on ennakoinut tulevaa talvikautta käynnistämällä energiansäästöohjelman kiinteistöissään syyskuun aikana, ja yritysten välisellä yhteistyöllä energiansäästötoimia halutaan entisestään vahvistaa.

Energiamanageripalvelu tukee ja kehittää Antiloopin kiinteistöjen energiataloutta. Se auttaa optimoimaan kiinteistöjen energiankäyttöä ja tunnistamaan konkreettisia, kohdekohtaisia energiansäästömahdollisuuksia.

− Tärkeään rooliin säästötalkoissa pääsee Energiamanagerimme, joka hallitsee ja optimoi Antiloopin kiinteistöjen energiataloutta. Talotekniikan avulla voimme vaikuttaa merkittävästi kiinteistöjen hiilijalanjälkeen ja olla merkittävässä osassa energiatalkoita, toteaa Aren yksikönjohtaja Tomi Auvinen tiedotteessa.

Energiataloutta paimentavan Energiamanagerin ohella yritysten yhteistyösopimukseen sisältyy Aren nollapäästöisten huoltoautojen käyttö sekä jäähdytyslaitteiden kylmäaineiden kierrättäminen sekä raportointi. Uusi yhteistyösopimus astuu voimaan vaiheittain vuoden 2022 aikana.

Lue lisää

Katso kaikki