Annina Peisa vastaamaan Rambollin Kiinteistöt ja rakentaminen -liiketoiminnasta Suomessa

Annina Peisa ottaa vastuulleen liiketoiminnan, johon kuuluvat arkkitehti-, rakenne-, LVIA- ja sähkösuunnittelu. Liiketoiminta teki 80 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2021, kertoo Ramboll tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

– Anninan monipuolinen kokemus rakennusalalta ja muutosjohtamisesta auttaa meitä viemään eteenpäin liiketoimintaamme. Haluamme olla eturintamassa kehittämässä ja suunnittelemassa uudis- ja korjausrakentamiseen energiatehokkaita ja ilmastoviisaita ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä hyödyntämässä digitalisaation mahdollisuuksia, toimitusjohtaja Maija Jokela sanoo tiedotteessa.

– Kestävyyshaasteita ratkotaan rakennusalalla yhteistyöllä, rohkeasti kokeillen ja vakiintuneita toimintatapoja muuttaen. Suunnittelulla on tässä merkittävä rooli. On hienoa päästä työskentelemään Rambollin osaajien kanssa ja kehittämään alaa yhteistyössä niin Suomessa kuin globaalisti, Annina Peisa sanoo tiedotteessa.

Peisa siirtyy Rambolliin Vison Oy:stä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa johtotehtävissä rakennusyhtiö Destiassa ja Lemminkäisellä sekä toiminut alan luottamustehtävissä kuten RIL:n hallituksessa. Tehtävässään hän raportoi Jokelalle.

Lue lisää

Katso kaikki