Amiedu kouluttaa moniosaavia korjausrakentajia

Aikuiskouluttaja Amiedu investoi korjausrakentamisen koulutuksen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen. Amiedulla on rakennushalli, joka on alan suurin oppimisympäristö pääkaupunkiseudulla. Hallissa on mahdollista kouluttaa useita eri työvaiheita samanaikaisesti.

Amiedu kouluttaa työntekijöitä korjausrakentamisen kasvaviin markkinoihin. Rakentamispalveluiden koulutuspäällikkö Harry Keskerin mukaan tulevaisuudessa korjausrakentamisessa yksi työmies hoitaa monia työvaiheita itsenäisesti.

– Myös korjausrakentamisessa tullaan tarvitsemaan moniosaavaa työvoimaa lähivuosina. Se tuo yrityksille markkinoiden vaatimaa kilpailuetua.

– Tunnettuna haasteena on myös se, että eri työryhmät eivät rakennustyömailla kommunikoi riittävästi keskenään. Haluamme Amiedussa kehittää korjausrakentamiseen uusia toimintamalleja, jotta niin sähkö-, LVI-puoli kuin työnjohtokin toimisivat tehokkaasti yhdessä. Näin koulutettu, osaava työntekijä pystyy tuottamaan työnantajalleen huomattavaa lisäarvoa erikokoisilla työmailla, Harry Kesker kertoo.

http://www.amiedu.fi/Default.aspx?tabid=626&uid=64

Lue lisää

Katso kaikki