Airfi mukana EY:n yrittäjäkilpailun finaalissa 

Izabella Lundberg on Airfin toimitusjohtaja ja osaomistaja. Kuva: Airfi oy.

Raisiolainen Airfi oy kilpailee EY:n Entrepreneur Of The Year -yrittäjäkilpailun voitosta ainoana talotekniikan yrityksenä. EY Entrepreneur Of The Year on yrittäjäkilpailu, missä palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan, kerrotaan Airfin tiedotteessa.

EY haluaa kilpailun avulla tukea yrittäjyyttä ja korostaa kasvuyrittäjien suurta merkitystä Suomen hyvinvoinnin ja menestymisen rakentajina. Suomen finalistit julkistettiin 10. lokakuuta, ja voittaja valitaan 27. lokakuuta, tiedotteessa kerrotaan.

– Aloitimme ilmanvaihtokoneiden kehityksen puhtaalta pöydältä. Otimme arkkitehdit, suunnittelijat, koneiden asentajat ja rakennuttajat mukaan kehitystyöhön. Siksi koneiden jokainen yksityiskohta on mietitty viimeiseen saakka, kertoo toimitusjohtaja Izabella Lundberg tiedotteessa.

Patentoidun tekoälyä sisältävän huurtumissuojajärjestelmän ansiosta Airfi-ilmanvaihtokoneiden toimintavarmuus on testattu Suomen talven ääriolosuhteissa, mikä osoittaa, että ne toimivat missä tahansa. Vastuullisuus on nuorelle yritykselle tärkeä asia. Se on huomioitu raaka-aineiden ja komponenttien lisäksi toiminnan jokaisessa vaiheessa, tiedotteessa kerrotaan.

Airfi on kasvanut nopeasti poikkeuksellisista ajoista huolimatta. Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli 8,2 miljoonaa euroa. Vajaassa neljässä vuodessa yritys on saavuttanut yli kymmenen prosentin markkinaosuuden Suomessa ja myynyt noin 50 000 ilmanvaihtotuotetta. Parhaillaan Airfi ottaa ensimmäisiä askeleitaan kansainvälisillä markkinoilla, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Katso kaikki