Ahti Rantonen on Vahanen Oy:n uusi toimitusjohtaja

Vahanen on nimittänyt Ahti Rantosen rakennesuunnittelua tekevän Vahanen Oy:n toimitusjohtajaksi. Rantonen on toiminut rakennusalalla lähes 35 vuotta. Hän oli mukana ryhmässä perustamassa Finnmap Consulting Oy:ta, joka myöhemmin 20 vuoden kuluttua myytiin Swecolle. Vahaselle Rantonen siirtyy Swecon yksikönjohtajan paikalta.

Rantonen on viime vuosina vetänyt monia suurhankkeita, viimeisimpänä Pasilan Triplan asemalohkon rakennesuunnittelua. Edellisessä työpaikassaan Rantonen viihtyi 27 vuotta, joten työpaikan vaihto oli punnittu teko. Vahaselle hänet kuitenkin houkutteli mahdollisuus päästä kehittämään yritystä toimitusjohtajan asemassa ja lisäksi myös osakkaana.

”Olen kolunnut suuressa organisaatiossa lähes kaikki mahdolliset portaat. On äärimmäisen mielenkiintoista päästä jälleen kerran yrittäjäksi. Siitä minä nautin ja siitä saan virtaa”, Rantonen sanoo.

Nykyään alalla vaaditaan kaikilta toimijoilta osaamista, joten kilpailijoista erotutaan palvelulla.

”Se yritys voittaa, jonka kanssa on helpoin toimia. Jokaisen kohtaamisen meidän kanssamme on oltava loistava”, Rantonen linjaa.

Kuvassa: Vahasen konsernijohtaja Risto Rätyn (vas.) mukaan Rantosen (oik.) mukana Vahaselle tulee aimo annos johtamisosaamista. Hänen mukaansa rekrytointia ei tehty pelkästään rakennesuunnittelua varten vaan myös tuomaan johtamiskapasiteettia koko konsernin kehittämiseen.

Jätä kommentti

*

*