Ahlsell Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Mika Salokangas on nimitetty Ahlsell Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1. huhtikuuta 2006 alkaen nykyisen toimitusjohtajan Heikki Mäenpään siirtyessä Ahlsell Oy:n hallituksen jäseneksi.

KTM Mika Salokangas on 43-vuotias ja valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta. Hänellä on vankkaa kokemusta yritysjohdon tehtävistä, joista viimeisimpänä teollisuutta ja kauppaa harjoittavan Wihuri Oy:n päivittäistavararyhmän johtajana.

– Suomen Ahlsellilla on edessään mielenkiintoinen ajanjakso ja on innostavaa saada mahdollisuus olla mukana tulevassa työssä toiminnan laajentamisessa, sanoo Salokangas.

– Tuntuu todella hyvältä saada Mika Ahlselliin. Hänellä on vankkaa osaamista kaupan alalta ja hyvää kokemusta eri aloilta ja organisaatioista rakennemuutosten toteuttamisessa ja kannattavuuden parantamisessa. Ahlsellin toiminta Suomessa on jo hyvässä ja kannattavassa kasvussa Mikan aloittaessa työnsä. Mikan tehtävänä on laajentaa toimintaa sekä Suomessa että Venäjällä, sanoo Ahlsell Ab:n konsernijohtaja Göran Näsholm.

Lue lisää

Katso kaikki