AFRY viiden parhaan kansainvälisen suunnitteluyrityksen joukossa teollisuus- ja energiasektoreilla

AFRY sijoittui viiden parhaan kansainvälisen suunnitteluyrityksen joukkoon teollisuus- ja energiasektoreilla Engineering News Record (ENR) -julkaisun vuoden 2020. ENR arvioi suunnitteluyrityksiä kaikkiaan yhdeksällä eri sektorilla.

AFRYn kokonaissijoitus 225 kansainvälistä suunnitteluyritystä kattavalla listalla oli 18.

ENR:n julkaisemat yrityslistat ovat laajalti tunnustettuja koko kansainvälisessä rakennus- ja suunnitteluteollisuudessa. Julkaisuna ENR tarjoaa uutisia, tietoja ja analyysejä teollisuuden ammattilaisille.

– Suomi on AFRYn toiseksi suurin markkina, jonka keskeisiä kulmakiviä ovat palvelumme teollisuudelle ja energiasektorille. Toimimme kattavasti myös infran, rakentamisen, vesi- ja jätehuollon ja ympäristön aloilla, sanoo Kalle Rasinmäki, AFRYn Suomen maajohtaja.

AFRY pystyy auttamaan asiakkaitaan hyödyntämään globaalien megatrendien kuten digitalisaation, energiamurroksen, kestävä kehityksen, globalisaation, kaupungistumisen ja kiertotalouden tarjoamia mahdollisuuksia.

AFRYn palvelut eri toimialoilla kattavat hankkeiden koko elinkaaren alun selvityksistä suunnitteluun ja toteutukseen sekä käytön ja toiminnan tukeen.

Lue lisää

Katso kaikki