AFRY ostaa kiinteistö- ja rakennusalan konsultointiyhtiö Vahasen

Yritysostolla AFRY kasvattaa kiinteistöjen ja rakentamisen liiketoimintaansa ja täydentää ja vahvistaa palvelutarjontaansa kiinteistösektorille Suomessa.

AFRY tiedottaa solmineensa sopimuksen Vahanen-konsernin koko osakekannan ostamisesta.

Yritysostolla AFRY kasvattaa kiinteistöjen ja rakentamisen liiketoimintaansa ja täydentää ja vahvistaa palvelutarjontaansa kiinteistösektorille Suomessa, joka on yksi AFRYn avainmarkkinoista ja jolla yhtiö haluaa kasvaa.

– AFRYn tavoitteena on vahvistaa jalansijaa Pohjoismaissa. Vahasen avulla voimme tarjota entistä monipuolisempia ja kattavampia palveluita suomalaiselle kiinteistösektorille ja vahvistaa ympäristöpalveluitamme ja siten tukea asiakkaitamme suuremmissa ja vaativammissa hankkeissa. Vahasen vahva osaaminen ja koko rakentamisen ja kiinteistöjen elinkaaren kattavat palvelut antavat meille uusia mahdollisuuksia vauhdittaa kiinteistöille suunnattuja, strategiamme ytimessä olevia kestäviä ja digitaalisia ratkaisuja, sanoo AFRYn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki tiedotteessa.

– Vahasen yli 60-vuotinen historia saa nyt uuden jatkon osana AFRYä. Näemme tässä erinomaisen mahdollisuuden jatkaa kasvuamme ja kehittää toimintaamme entisestään. Uskomme, että niin asiakkaamme kuin henkilöstömmekin hyötyvät liittymisestä yhteen maineikkaan, vakavaraisen ja monialaisen konsernin kanssa, sanoo Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty tiedotteessa.

AFRYn kestävät ja digitaaliset ratkaisut yhdistettynä Vahasen missioon rakentaa hyvinvoivia elinympäristöjä antavat tiedotteen mukaan erinomaiset mahdollisuudet edistää kestävien, älykkäiden ja terveiden kiinteistöjen kehittämistä ja hallintaa.

Yrityskauppa vaatii kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Kilpailuviranomaisen päätöstä odotetaan vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lue lisää

Katso kaikki