Aalto-yliopiston TUAS-rakennukselle uudet automaatiojärjestelmät

Kuva: Bravida

Aalto-yliopiston vuonna 2003 valmistuneen TUAS-rakennuksen rakennushankkeessa Bravida toteuttaa automaatiojärjestelmän uusinnan kokonaisuudessaan, IV-puhaltimien uusinnan, IV-koneiden lämmitys- ja jäähdytyspatterien kiertopumppujen sekä säätöventtiilien uusinnan toimilaitteineen, radiaattorien patteriventtiilien ja paluuventtiilien uusinnan sekä jäähdytyspalkkien säätöventtiilien uusinnan toimilaitteineen, kertoo Bravida tiedotteessaan.

– Kaikki hankkeet, joissa olen mukana ovat minulle erityisiä, mutta tähän projektiin minulla on kuitenkin erityinen side. Minulla on rakennuksen kanssa pitkä yhteinen historia, sillä opiskelin kyseisellä laitoksella ja valmistuin vuonna 2014 diplomi-insinööriksi, projektipäällikkö Ossi Malaska kertoo tiedotteessa. 

– Katson rakennusta nyt hieman eri kantilta kuin aiemmin ja täällä on ollut mukava työskennellä. Samalla työn parissa on ollut ilo tavata vanhoja tuttuja henkilöitä opiskeluajoilta. Rakennus on pysynyt minulle tuttuna myös opiskeluaikojen jälkeen käytyäni TUAS-talolla muutamassa alumniseminaarissa, Malaska kertoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa joidenkin materiaalien kohdalla saatavuushaasteet ovat näkyneet, mutta työt ovat pysyneet aikataulussa. Bravidan on määrä olla valmis kohteessa 1.8.2022, kun toimintakokeet on suoritettu. Kohteen urakka-aika päättyy 26.8.2022.

– Tämä on ensimmäisiä yhteishankkeitamme sen jälkeen, kun rakennusautomaatio on tullut osaksi Bravidaa, Malaska sanoo tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki