A-Insinöörien toimitusjohtaja vaihtuu

Kari Kauniskangas aloittaa A-Insinöörien toimitusjohtajana 1.1.2023. Kuva: A-Insinöörit Oy

A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen siirtyy uusiin tehtäviin yhtiössä vuoden vaihteessa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Kauniskangas 1.1.2023 alkaen, kertoo A-Insinöörit tiedotteessaan.

Kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien (AINS Group) uutena toimitusjohtajana aloittaa tammikuun alussa DI, KTK Kari Kauniskangas, 48 v. A-Insinöörien toimitusjohtajana vuodesta 2014 toiminut Jyrki Keinänen, 61 v, jatkaa yhtiön osakkaana.

A-Insinöörien toimitusjohtajaksi ryhtyvä Kari Kauniskangas on kokenut kiinteistö- ja rakennusalan johtaja ja hallitusammattilainen. Kauniskangas toimi pörssiyhtiö YIT:n toimitusjohtajana vuosina 2013–2020, jota edelsi pitkä työura yhtiön eri johtotehtävissä. Viime ajat hän on toiminut rakennus- ja kiinteistöalalla hallitustehtävissä, muun muassa A-Insinöörien hallituksen jäsenenä.

Jyrki Keinänen tulee vuoden vaihteen jälkeen toimimaan yhtiön uutta liiketoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti edistävänä johtajana ja jatkaa kiinteistökehitys- ja kasvusijoituksia tekevien tytäryhtiöiden (AINS Investment Oy, AINS Ventures Oy) hallituksissa.

Yhtiössä työskentelevien osakkaiden ja suomalaisen pääomasijoittaja Vaaka Partnersin omistama A-Insinöörit työllistää 1 300 suunnittelijaa ja konsulttia. Yhtiö teki viime vuonna 106 miljoonan euron liikevaihdon (pro forma). Kasvustrategian tavoitteena on 200 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2025. Kasvua haetaan sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Lue lisää

Katso kaikki