Vuoden Tate-nainen palkittiin Finnbuild-messuilla

Kyseessä oli ensimmäinen Vuoden tate-nainen, sillä yhdistys vaihtoi nimeä kesällä.

Vuoden Tate-nainen 2024 on Arja Koivisto. Kuva: Miia Manner

Oras oy:n myyntiosastolla alue-edustajana työskentelevä Arja Koivisto valittiin Finnbuild-messuilla Vuoden 2024 Tate-naiseksi. Valinnan perusteluissa mainittiin, että Koivisto on alan ilopilkku tehden töitä sydämellä. Koiviston ura alkoi jo vuonna 1995.

– Tämä palkinto todella lämmittää sydäntäni. Olen kasvanut alalle, luonteeltani olen utelias ja itse asiassa olen toisen polven lvi-nainen meidän suvussa. Äitini työskenteli alan tukkuliikkeen myyjänä 33 vuotta.

Kyseessä oli ensimmäinen Vuoden tate-nainen, sillä yhdistys vaihtoi nimeä kesällä tavoitteenaan laajentaa jäsenpohjaa lämpö-, vesi- ja ilmastoinnista kattamaan muutkin talotekniikan osa-alueet, kuten jäähdytys-, lämmitys-, sähkö-, automaatio-, palotorjunta- ja tietoliikennejärjestelmät.

Yhdistyksen tavoite on edistää naisten näkyvyyttä alalla ja kannustaa heitä verkostoitumaan sekä kehittymään koulutuksen ja erilaisten tapahtumien avulla. Toinen tärkeä tavoite on kaiken ikäisten naisten kiinnostuksen ja mielenkiinnon lisääminen monipuolisia talotekniikka-alan opintoja kohtaan. 

Lue lisää

Katso kaikki