Granlund Tampere Oy ostaa Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n

Sähkösuunnittelu Pousi fuusioidaan osaksi Granlund Tampere Oy:tä syksyyn mennessä.

Kaksi terveydenhuoltoon ja sairaaloihin erikoistunutta sähköosaajaa päätyvät saman katon alle, kun Granlund-konserniin kuuluva Granlund Tampere Oy ostaa koko sähkösuunnittelu Pousi Oy:n osakekannan.

Granlund Tampere Oy on 22.2.2021 tehnyt sopimuksen tamperelaisen Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n osakekannan ostamisesta. Kauppa astuu voimaan 1.4.2021.

Yritys fuusioidaan osaksi Granlund Tampere Oy:tä syksyyn mennessä.

Sähkösuunnittelu Pousi Oy on kahdeksan henkilön yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Yrityskaupan myötä Granlund Tampereesta tulee Pirkanmaan suurin sähkösuunnittelutoimisto.

– Tunnemme Keijo Pousin kanssa jo vuosikymmenten takaa ja olemme olleet paljon töissä samoissa projekteissa, kommentoi Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen.

– Näkemykseni Granlundista Suomen johtavana talotekniikan suunnittelutoimistona on vain vahvistunut vuosien ja yhteisten hankkeiden aikana. Arvostan suuresti sitä, että Granlund on suomalaisessa omistuksessa, sanoo Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n toimitusjohtaja Pousi, joka jatkaa fuusion valmistuttua Granlund Tampere Oy:ssa suunnittelujohtajana.

Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n toimialana on rakennusten sähkö-, tele- ja turvasuunnittelu ja se on erikoistunut lääkintätilojen sähkösuunnitteluun. Myös Granlund Tampere on ollut mukana terveydenhoidon hankkeissa.

– Nyt kun TAYS:n seuraava vaihe käynnistyy, on todella hyvä saada Pousin osaaminen mukaan tekemiseen, heillä on todella syvällinen tuntemus kohteen sähköjärjestelmistä, Suojanen sanoo.

– TAYS:n hanke ja liittyminen Granlundiin tarjoavat henkilöstöllemme uudet mielenkiintoiset haasteet ja ammattitaidon kehittymisen mahdollisuudet tulevaisuudessa, Pousi lisää.

Pousin henkilökunta muuttaa fuusion valmistuttua Granlund Tampereen tiloihin, joissa tehdään parhaillaan remonttia työviihtyvyyden lisäämiseksi. Yhdistymisen jälkeen Granlund Tampere työllistää yli 60 talotekniikka-alan ammattilaista.

Lue lisää

Katso kaikki