86 vuokra-asuntoa Tampereelle

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Luotsi Asuntorahasto Ky:n kanssa 86 asunnon rakentamisesta Tampereelle.

Asunto-osakeyhtiö As Oy Tampereen Annalan Tähti rakennetaan Tampereen kaakkoisosassa sijaitsevalle Annalan alueelle. Uusi kohde nousee pois purettavan vanhan kerrostalon tilalle.

”Kiinteistön omistaja myi 1977 rakennettua kerrostaloa peruskorjattavaksi. Esityksemme asiaan oli, että vanha kerrostalo puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Tämä ratkaisu mahdollistaa sekä teknisesti että tehokkuudeltaan paremman lopputuloksen”, kertoo NCC:n työpäällikkö Jani Viitaharju.

”Strategiamme on kehittää moderneja ja hyvin suunniteltuja vuokra-asuntoja kasvukeskuksissa. Annalan Tähti on Luotsi Asuntorahaston ensimmäinen sijoituskohde ja samalla malliesimerkki kehitystyömme tuloksista”, kertoo Luotsi Capital Oy:n toimitusjohtaja Tero Nikula.

”Arvostamme NCC:n joustavuutta ja luotettavuutta kumppanina. Uskomme yhteistyömme jatkuvan vireänä rahaston kehittyessä tulevina vuosina.”

Urakkaan kuuluvat myös piha-alueet. Purkutyöt tontilla ovat jo alkaneet. Rakennus valmistuu toukokuussa 2020 ja piha-alueet kesäkuussa.

Kuten muillakin NCC:n Tampereen alueen työmailla, myös Annalassa noudatetaan NCC:n kestävän kehityksen työtä tukevaa Vastuullisen työmaan toimintamallia. Se kattaa kaikki kestävän kehityksen näkökulmat työmaalla ja kokoaa vastuulliset teot konkreettisiksi ja mitattaviksi toimenpiteiksi.

Vastuullisen työmaan mallin myötä esimerkiksi kierrätysastetta on saatu parannettua.

”Tällä hetkellä suurin osa NCC:n Tampereen työmaista on päässyt sekajäteasteessa alle 40, ja osa jo alle 30 prosentin. Tähän pyrimme luonnollisesti myös Annalan Tähdessä”, kommentoi Viitaharju.

Jätä kommentti

*

*