69 asuntoa Tampereen Kalevaan

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Tampereen Puisto-Kalevaan nousevan kohteensa, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen. 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Tampereen Puisto-Kalevaan nousevan kohteensa, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen.

Asunto Oy Puisto-Kalevan Kastanja on 8-kerroksinen kerrostalo, johon rakentuu yhteensä 69 kotia.

– Kastanja varattiin täyteen parissa päivässä, mikä osoittaa alueen vetovoiman. Suunnittelemamme kodit vastaavat kuluttajien tarpeisiin ja myös isommat perheasunnot ovat olleet erittäin kysyttyjä. Sen ymmärtää hyvin, kun ottaa huomioon alueen palvelutarjonnan, ratikkayhteyden sekä erittäin viihtyisän puistoympäristön, sanoo hankejohtaja Henna Korpiluoto Pohjola Rakennukselta.

Puisto-Kaleva on suunniteltu kaupunkiasumista arvostaville ja vehreyttä rakastaville asukkaille.

Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan Kalevaan rakentuva uusi asuinalue, joka on suunniteltu kunnioittaen alueen puistomaisuutta. Puisto-Kalevan Kastanja on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta, sillä Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa Tampereen kaupungin vuokratontille.

Alueelle ensimmäisten joukossa nousevan Puisto-Kalevan Kastanjan arvioitu valmistuminen on keväällä 2022 ja tällä hetkellä enää viisi asuntoa on vailla varausta.

Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Lue lisää

Katso kaikki