49 vuokra-asuntoa Tampereen keskustaan – Hanke toteutetaan valubetoniharkkorakenteella

Valitun rakenneratkaisun johdosta hanke pystytään käynnistämään nopeasti.

Lumo Kodit sopi 49 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Marvea Oy:n kanssa, osoitteeseen Tampereen Näsilinnankatu 40, kertoo Kojamo tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

– Rakenteille lähtevän uudisrakennuksen asukkaiden käytössä ovat jo tontilla olevan talon yhteiset tilat, kuten sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali. Olemassa olevan rakennuksen peruskorjaus alkaa alkukesällä. Asukkaille on tarjolla myös lisäpalveluita, kuten muutto- ja siivouspalvelut, Kojamon yksikönjohtaja Tommi Parikka kertoo tiedotteessa.

Vuoden 2023 kesällä Näsilinnankatu 40:en valmistuu 49 uutta asuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustassa rauhallisella sijainnilla lähellä Laukontoria ja Ratinan suvantoa.

– Näsilinnankatu 40:n hanke toteutetaan valubetoniharkkorakenteella. Valitun rakenneratkaisun johdosta hanke pystytään käynnistämään nopeasti. Rakenne on oivallinen valinta Tampereen ydinkeskustaan logistiikan ja työturvallisuuden kannalta, kertoo Marvean toimitusjohtaja Miikka Routama tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki