178 uutta asuntoa Espoon Finnooseen – Kohde koostuu kahdesta 8-kerroksisesta uudisrakennuksesta

Lumo Kodit Oy ja Hausia Oy sopivat 178 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Finnoon alueelle.  Luoteisrinne 7:än rakentuvat asunnot ovat osa Hausian kanssa elokuussa vuonna 2019 tehtyä yhteistyösopimusta, kertoo Kojamo Oyj tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Kohde koostuu kahdesta 8-kerroksisesta uudisrakennuksesta, joihin tulee asuntoja yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Useissa asunnoissa on oma sauna ja kaikissa parveke. Tilavat yhteiset saunaosastot, kerhotilat ja pesulat lisäävät viihtyisyyttä. Tarjolla on myös lisäpalveluita, kuten siivous-, asennus- ja muuttopalveluita.

Tulevalle metroasemalle ja kauppakeskukseen on Luoteisrinteestä matkaa vain 400 metriä. Myös kauppakeskus Ison Omenan palvelut ovat kolmen kilometrin päässä rakennuksesta. Uudet asunnot valmistuvat vuoden 2024 alussa, jolloin alueen palvelut ovat lisääntyneet ja mahdollisesti myös uudet päiväkoditkin valmistuneet.

Jo nyt suomen- ja ruotsinkieliset koulut sekä useampi päiväkoti sijaitsevat muutaman kilometrin päässä uusista asunnoista.

Finnoon uusi merellinen kaupunginosa ulottuu Länsiväylältä merenrantaan. Espoon rantaraitti kutsuu finnoolaisia ulkoilemaan ja merelle pääsee nauttimaan lähituntumassa liikennöivällä saaristoveneellä.

 

Lue lisää

Katso kaikki