108 asunnon RS-kohde Tampereen Kalevaan

Pohjola Rakennuksen Tampereen Puisto-Kalevan Kärki on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta.

Pohjola Rakennus Oy Suomi käynnisti kesäkuussa Tampereen Puisto-Kalevan kohteen, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kärjen rakentamisen. Asuntojen kaupankäynti on myös aloitettu.

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kärki on 13-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 108 asuntoa yksiöistä neliöihin. Talon asukkaiden käytössä on yhteinen hyötykasvipuutarha, istutuslaatikoita, grillikatos sekä ruokailupaikka. Korttelilla on lisäksi käytössään ympäristöystävällinen täyssähköinen yhteiskäyttöauto.

Puisto-Kalevan Kärki sijaitsee monipuolisten palvelujen ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Alueen kulkuyhteydet tulevat parantumaan entisestään, kun Tampereen Ratikka aloittaa liikennöinnin.

Jäähallinraitille rakennettavan Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kärjen asuntojakauma on vastannut kysyntään, sillä lähes kaikki asunnot varattiin jo heti ennakkomarkkinoinnin alettua marraskuussa 2019. Kärjen suurimman asunnon, 114m2:n neliön suosio on ollut niin suuri, että sen varauslistalla on useita jonottajia.

Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan Kalevaan rakentuva uusi asuinalue. Nykyisen Tampere Areenan alueelle ensimmäisenä kohoava Puisto-Kalevan Kärki tulee olemaan osa laajempaa rakennuskokonaisuutta.

Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa, jotka sijaitsevat Tampereen kaupungin vuokratontilla. Suuren kysynnän ansiosta seuraavan vaiheen ennakkomarkkinointi alkanee jo tämän vuoden lopulla tai jopa aikaisemmin. Kärjen arvioitu valmistuminen on vuoden 2022 alussa. Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Lue lisää

Katso kaikki