Skanska myy talotekniikan huoltoliiketoiminnan pääkaupunkiseudulla

Skanska Talonrakennus Oy myy Skanska Normiputken nimellä toimineen pääkaupunkiseudun talotekniikan huoltoliiketoiminnan Itäväylän putki Oy:lle. Toiminta jatkuu Normiputken nimellä. Kaupasta ei aiheudu muutoksia henkilöstölle, sillä yhtiön seitsemän työntekijää siirtyvät Itäväylän putki Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kauppa on tullut voimaan 3.3.2008.
”Skanskan Talotekniikkayksikkö tarjoaa edelleen talotekniikan osaamista projektikehityshankkeisiin, projektinjohtourakointia ja asennusurakointia sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille”, kertoo Jari Koivu Skanskan talotekniikkayksiköstä.
Skanska osti Normiputki Oy:n vuonna 2001. Yksikön liikevaihto oli vuonna 2007 noin 1,3 miljoonaa euroa.Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2007 oli 1,1 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 3 400.

Lue lisää

Katso kaikki