YIT:n asuinkerrostalohankkeita Suomessa

Käynnistyneistä hankkeista suurimmat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, ja ovat Espoon Otava, Espoon Niittytonttu, Vantaan Savu, Helsingin Teodor, Helsingin Kossi ja Helsingin Rosanne. 

YIT käynnisti Suomessa lukuisia asuinkerrostalohankkeita loka-joulukuun 2019 aikana. Käynnistyneistä hankkeista suurimmat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, ja ovat Espoon Otava, Espoon Niittytonttu, Vantaan Savu, Helsingin Teodor, Helsingin Kossi ja Helsingin Rosanne.

Näiden suurimpien hankkeiden arvo on yhteensä yli 110 miljoonaa euroa. Asuntojen aloitukset on kirjattu vuoden 2019 neljännen vuosineljänneksen tilauskantaan.

Espoon Otava sijaitsee Pohjois-Tapiolassa erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Kohteen arvo on yli 36 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu 90 asuntoa kesällä 2021.

Espoon Niittytonttu rakennetaan Niittykummun metroaseman välittömään läheisyyteen. Kohteen arvo on yli 19 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 70 asuntoa kesällä 2021.

Vantaan Savu sijaitsee Lentolan uudella asuinalueella Aviapoliksessa. Kohteen arvo on noin 16 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 60 asuntoa loppukeväästä 2021.

Helsingin Teodor sijaitsee Konepajan alueella Pasilan, Vallilan ja Alppilan risteyskohdassa. Kohteen arvo on noin 15 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu yli 30 asuntoa keväällä 2021.

Helsingin Kossi rakennetaan Verkkosaaren Capellanrantaan meren äärelle. Kohteen arvo on lähes 15 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu yli 35 asuntoa kesällä 2021.

Helsingin Rosanne sijaitsee Konalan rauhallisella asuinalueella. Kohteen arvo on 10 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 40 asuntoa loppukeväästä 2021.

Lue lisää

Katso kaikki