Ramboll CM Oy

jussi-timo
DI Jussi Timo on nimitetty 2.5.2016 alkaen projekti-insinööriksi Kiinteistöprojektinjohto, aluetoiminta -yksikköön Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Tampereelle.

 

koivunen_kimmo
Ins. AMK Kimmo Koivunen on nimitetty 12.5.2016 alkaen rakennustöiden valvojaksi Kiinteistöprojektinjohto, aluetoiminta -yksikköön Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Lahteen.

 

laitamaa-kaisa
Ins. AMK Kaisa Laitamaa on nimitetty 16.5.2016 alkaen projekti-insinööriksi Infraprojektinjohto, pohjoinen -yksikköön Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Ouluun.

 

niinima%cc%88ki-pa%cc%88ivi

RI Päivi Niinimäki on nimitetty 1.8.2016 alkaen projektipäälliköksi Pääkaupunkiseutu Pro 2 -yksikköön Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Espooseen.

 

saastamoinen_tommi
Ins. AMK Tommi Saastamoinen on nimitetty 3.10.2016 alkaen rakennustöiden valvojaksi Kiinteistöprojektinjohto, aluetoiminta -sektoriin Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Kuopioon.

 

ja%cc%88rvenpa%cc%88a%cc%88-jarkko

Rkm. Jarkko Järvenpää on nimitetty 10.10.2016 alkaen rakennustekniseksi valvojaksi Kiinteistöprojektinjohto, aluetoiminta -sektoriin Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Vaasaan.

Lue lisää

Katso kaikki