SSA Rakennus Oy

Rakennusliike SSA Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön kehityspäällikkö DI Tommi Heikkilä. Hän aloittaa tehtävässä 1.7.2024. Nykyinen toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen siirtyy vastaamaan SSA Rakennuksen teknisestä yksiköstä ja jatkaa myös yrityksen hallituksen jäsenenä. Keväällä uudistetun strategian pohjalta perustettu yksikkö sisältää muun muassa hankekehityksen, suunnittelun ohjauksen ja konseptoinnin.

– Teknisen yksikön tehtävä on erityisesti asumiseen liittyvän rakentamisen merkittävä tehostaminen. Tässä tehtävässä Jorman asiantuntemus ja kokemus ovat ratkaisevan tärkeitä, sanoo SSA Rakennuksen hallituksen puheenjohtaja Timo Luhtaniemi.

SSA Rakennus keskittyy jatkossa rakentamaan asumista palvelevia rakennuksia kuten asuntoja ja palvelukoteja. Yhtiö kehittää esivalmistettuihin moduuleihin perustuvaa rakentamisen konseptia, joka tekee rakentamisesta sujuvampaa ja kestävämpää.

– Ennakoimme asuntorakentamisen suhdannekäänteen toteutuvan ensi vuoden aikana. Yhtiö valmistautuu Tommin johdolla seuraavaan kasvuvaiheeseen, joka nostaa entistäkin selvemmin esiin konseptirakentamisen ja kattavan palvelun hyödyt asiakkaille, Luhtaniemi kertoo.

Lue lisää

Katso kaikki