ISS Palvelut

KTM Tuomo Saramaa, 40, on nimitetty ISS Palveluiden strategiajohtajaksi 1.10. alkaen. Saramaa vastaa johtoryhmässä Service Excellence -yksiköstä eli koko yrityksen strategiatyöstä sekä eri palveluiden kehityksestä. Saramaa siirtyy ISS:n palvelukseen SSAB:n Aasian alueen strategiasta ja jakelijamyynnistä vastaavan johtajan roolista. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Rautaruukilla eri johtotehtävissä.

Tatu Viitala on nimitetty 1.9.2015 alkaen ISS Palveluiden Teollisuus ja energiantuotanto -liiketoimintayksikköön asiakkuuspäälliköksi Vantaalle.

Anja Korhonen on nimitetty 2.1.2015 alkaen asiakkuuspäälliköksi ISS Palveluiden Teollisuus ja energiantuotanto -liiketoimintayksikköön Järvenpäähän.

Tarja Lautamäki on nimitetty 1.2.2015 alkaen ISS Palveluiden Teollisuus ja energiantuotanto -liiketoimintayksikköön kohdepäälliköksi Vantaalle.

Risto Kemppainen on nimitetty 1.9.2015 alkaen ISS Palveluiden Kiinteistön ylläpitopalvelut -liiketoimintayksikköön rakennuskorjaus-alueen aluepäälliköksi Ouluun.

Vesa Koivula on nimitetty19.2.2015 alkaen  ISS Palveluiden Kiinteistön ylläpitopalvelut -liiketoimintayksikköön aluepäälliköksi Kotkaan.

Marianne Pakola on nimitetty 1.7.2015 alkaen ISS Palveluiden Kiinteistön ylläpitopalvelut -yksikköön viherpalveluiden  palvelupäälliköksi Espooseen.

Sakari Meriläinen on nimitetty 21.5.2015 alkaen ISS Palveluiden Kiinteistön ylläpitopalvelut -yksikköön asiakkuuspäälliköksi Vantaalle.

Elina Suhonen on nimitetty 10.8.2015 alkaen ISS Palveluiden myyntijohtajaksi Ratkaisumyynti-yksikköön Vantaalle.

Marcus Vaakanainen on nimitetty 3.8.2015 alkaen ISS Palveluiden kiinteistön ylläpitopalveluiden myyntipäälliköksi Vantaalle.

Jari Mäkipää on nimitetty 1.7.2015 – 28.2.2016 väliseksi ajaksi ISS Palveluiden henkilöstöyksikköön turvallisuuspalveluiden HR-asiantuntijaksi Vantaalle.

Kaisa Tuuliainen on nimitetty 7.1.2015 alkaen HRD- ja rekrytointijohtajaksi henkilöstöyksikköön Vantaalle.

Marja Kaario on nimitetty 16.2.2015 alkaen Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n rekrytointipäälliköksi vastuualueenaan Etelä-Suomen yrittäjärekrytoinnit.

Harri Honkanen on nimitetty  ISS Palveluiden Turvallisuuspalvelut-liiketoimintayksikköön  palvelupäälliköksi Helsinkiin.

Jari Tiirikainen on nimitetty ISS Palveluiden Turvallisuuspalvelut-liiketoimintayksikköön ISS Palvelukeskukseen yksikön päälliköksi Vantaalle.

Lue lisää

Katso kaikki