ISS Palvelut

DI Jaakko Kujala on nimitetty ISS Proko Oy:n Länsi- ja Keski-Suomen aluejohtajaksi. Hän toimii myös Turun ja Tampereen paikallisjohtajana.
Juha Tantarimäki on nimitetty Keski- ja Pohjois-Suomen aluemyyntijohtajaksi Ouluun, Päivi Kokko markkinointipäälliköksi Vantaalle ja Jussi Snällström johtajaksi vastuualueenaan valtakunnalliset asiakasratkaisut.
Jenni Sukuvaara on nimitetty Pohjois-Suomen siivouksen ja käyttäjäpalveluiden aluepäälliköksi, Antti Iso-Kuusela Uudenmaan asiakkuudet -yksikön sekä turvallisuuspalveluiden business controlleriksi Vantaalle, Timo Iso-Kungas liiketoiminnan kehitys -yksikköön kehityspäälliköksi Vantaalle, Jukka Oinonen liiketoiminnan kehitys -yksikköön teknisten palveluiden kehityspäälliköksi Vantaalle ja Matti Ahonen liiketoiminnan kehitys -yksikköön projektipäälliköksi Vantaalle.
Uudenmaan asiakkuudet -liiketoimintayksikköön kiinteistön ylläpitopalveluiden aluepäälliköiksi on nimitetty Antti Hynynen, Perttu Raitala, Jari Hagström, Arto Tuupainen ja Petri Lujanen.

Lue lisää

Katso kaikki