Are Oy

Talotekniikkaurakointi
Etelä-Suomen alueella Pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi on nimitetty Aaro Kemppainen, Uudenmaan aluepäälliköksi Ari Salminen ja Turun ja Porin aluepäälliköksi Seppo Merimaa.
Keski-Suomen alueella Kuopion ja Joensuun aluepäälliköksi on nimitetty Rauno Ulmanen, Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan aluepäälliköksi Juha Muona, Tampereen ja Valkeakosken aluepäälliköksi Mikko Anttila, Jyväskylän ja Äänekosken aluepäälliköksi Markku Mäkinen ja Hämeenlinnan aluepäälliköksi Pertti Kaunisharju.
Pohjois-Suomen alueella Oulun aluepäälliköksi on nimitetty Rami Seppänen, Kokkolan aluepäälliköksi Pekka Häggman, Vaasan aluepäälliköksi Antero Kaski ja Seinäjoen aluepäälliköksi Pasi-Aatos Kari.

Kiinteistöpalvelut
Etelä-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty Marko Otranen, Itä-Suomen aluejohtajaksi Hannu Väänänen, Länsi-Suomen aluejohtajaksi Jaakko Niemi, Keski-Suomen aluejohtajaksi Ari Kinnunen ja Pohjois-Suomen aluejohtajaksi Seppo Suvisalmi. Ylläpitopalveluiden johtajaksi on nimitetty Jyri Seppänen.

Tukitoiminnot
Talousyksikössä on nimitetty johtajaksi Matti Punkari vastuullaan talouden integraatio.
Henkilöstöyksikössä henkilöstökehitysjohtajaksi on nimitetty Heli Koskinen ja henkilöstöpäälliköksi Kimmo Nurmela.
Hankintayksikössä Sähkö-yksiköstä vastaavaksi hankintaryhmäpäälliköksi on nimitetty Erkki Pesonen ja LVI-yksiköstä vastaavaksi hankintaryhmäpäälliköksi Pekka Björkman.

Lue lisää

Katso kaikki