Wise Group Finland Oy

TALOTEKNIIKKA

 

Otto Karhu, ins. (AMK), on nimitetty 1.3.2017 alkaen LVI-suunnittelijaksi Talotekniikan toimialalle Kotkaan.

 

Paul Kirsch, ins. (AMK), on nimitetty 22.5.2017 alkaen LVI-suunnittelijaksi Talotekniikan toimialalle Lahteen.

 

KORJAUSRAKENTAMINEN

 

Johanna Kasurinen, ins. AMK, on nimitetty 8.5.2017 alkaen rakennetekniikan asiantuntijaksi Korjausrakentamisen toimialalle Espooseen. Hän toimi aiemmin rakennesuunnittelijana Wise Groupin Tampereen alueyksikössä.

 

Annika Arminen, hortonomi AMK, maisemasuunnittelija, on nimitetty 15.5.2017 alkaen piha- ja maisemasuunnittelijaksi Korjausrakentamisen toimialalle Espooseen.

 

Nina Virtanen, rakennusarkkitehtiopiskelija, on nimitetty 15.5.2017 alkaen suunnitteluharjoittelijaksi Korjausrakentamisen toimialalle Espooseen.

 

Lauri Pulliainen, ins. AMK, on nimitetty 5.6.2017 alkaen projekti-insinööriksi Korjausrakentamisen toimialalle Espooseen.

 

Juha-Pekka Uusikartano, ins. AMK, on nimitetty 12.6.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi ja rakennustekniseksi asiantuntijaksi Korjausrakentamisen toimialalle Turkuun.


RAKENNUSTEKNIIKKA

Teemu Kojo, ins. (AMK) -opiskelija, on nimitetty 3.4.2017 alkaen avustavaksi rakenne- ja elementtisuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Lappeenrantaan.

 

Katri Rautopuro, ins. AMK, on nimitetty 8.5.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Helsinkiin.

 

Joose Lino, ins. (AMK) -opiskelija, on nimitetty 15.5.2017 alkaen avustavaksi rakenne- ja elementtisuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Lappeenrantaan.

 

Jussi Harlin, ins (AMK), on nimitetty 1.6.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Kouvolaan. Jussi on työskennellyt Wise Groupissa jo pitkään opintojensa ohessa.

 

Henna Matilainen, ins (AMK), on nimitetty 1.6.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Kouvolaan. Henna on työskennellyt Wise Groupissa aiemmin opintojensa ohessa.

 

Niina Ruotsalainen, ins. (AMK), on nimitetty 1.6.2017 alkaen projekti-insinööriksi Rakennetekniikan toimialalle Kotkaan. Niina toimi aiemmin Wise Groupissa rakennesuunnittelijana.

 

Mari Törrö, ins. AMK, on nimitetty 19.6.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Helsinkiin.

 

Teemu Korhonen, ins. AMK, on nimitetty 20.6.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Rakennetekniikan toimialalle Helsinkiin.

 

 

MIKKELI & SAVONLINNA

 

Fanny Malmstedt, ins. AMK, on nimitetty 24.4.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Savonlinnaan. Fanny on aiemmin työskennellyt harjoittelija-piirtäjänä Insinööritoimisto Timo Peltonen Oy:ssä.

 

Jarno Ylönen, ins. AMK, on nimitetty 1.5.2017 alkaen projekti-insinööriksi (korjausrakentaminen) Mikkeliin. Jarno toimi aiemmin Mikkelissä projekti-insinöörinä rakennetekniikan alueella.

 

Jiri-Pekka Herranen, ins. AMK, on nimitetty 2.5.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Savonlinnaan. Jiri on aiemmin työskennellyt rakenne- ja elementtisuunnittelijana Insinööritoimisto S.O. Kosonen Oy:ssä.

 

OULU

 

Sami Hautajärvi, TkK, on nimitetty 29.5.2017 alkaen rakennesuunnittelijaksi Oulun alueyksikköön.

 

Jari Muikku, RI, on nimitetty 1.6.2017 alkaen projektipäälliköksi (rakennetekniikka) Oulun alueyksiköön.

 

Petri Waara, insinööri RAU, LVI, on nimitetty 5.6.2017 alkaen LVIA-suunnittelijaksi Oulun alueyksikköön. Petri on aiemmin työskennellyt Wise Groupissa opintojensa ohessa.

Lue lisää

Katso kaikki