WasaGroup Oy

WasaConin tuotantopäälliköksi on nimetty työpäällikkönä toiminut Martti Sillanpää. Hän on aloittanut uransa rakennusliike WasaConin palveluksessa kirvesmiehenä vuonna 1997. Martti on edennyt urallaan Vaasan Prisman työmaan rakennustöistä vastaavaksi mestariksi ja myöhemmin WasaConin työpäälliköksi.

 

WasaConin laskentapäällikkönä toiminut Inga Leskinen on siirtynyt WasaGroup Oy:n palvelukseen konsernin laskentapäälliköksi. Leskinen on vuodesta 2011 ollut päävastuussa WasaConin tarjouslaskennasta.

 

WasaConin hankintapäällikkönä toiminut Ari Männistö on siirtynyt WasaGroup Oy:n palvelukseen konsernin hankintapäälliköksi. Männistö toimii konsernin hankintapäällikkönä vastaten koko konsernin hankintatoiminnan koordinoinnista, emoyhtiön kiinteistökehityshankkeiden hankinnoista sekä tytäryhtiöiden hankintatoimintojen ohjaamisesta

 

Simo Mikkonen on aloittanut WasaGroupin toimitiloista vastaavana myyntijohtajana. Hän tulee WasaGroupin kiinteistökehitystiimiin vastaamaan uusien kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden neuvottelusta ja käynnistämisestä sekä vuokralaisten hankinnasta erityisesti tavaratalosektorilla.

 

Henriikka Kontturi on aloittanut kiinteistöpäällikkönä kiinteistövarainhoidon tiimissä. Hän vahvistaa WasaGroupin kiinteistövarainhoidon palveluiden tuottamista mahdollistaen myös lisäpanostukset uusien WGF-rahastojen kohteiden valmisteluun sekä elinkaariajattelun. Henriikka Kontturi siirtyi WasaGroupin palvelukseen Vaasa Parks -konsernin kiinteistöassistentin tehtävistä.

 

Lue lisää

Katso kaikki